Bewertungen von Onori Sushi Bar Vlaardingen

Neue Beurteilungen

5.0
E
Gestern

Lekkerste sushi in 20 jaar gegeten

Berry
Gestern

Super sushi!!! Een ongekende smaak traktatie.

Lagestruik
22 September 2022
Fleur
20 September 2022

Altijd lekker! Bedankt

Marjo
18 September 2022

Zeer goede kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bibi
18 September 2022

Ik bestel al heel lang bij jullie en het is altijd goed dus ik weet niet hoe dit is misgegaan. Alleen 2 stukjes van de 8 spicy tuna waren gemarineerd en de 4 spicy zalm waren allemaal niet gemarineerd. De gyoza en ebi tempura waren wel zoals ik ze ken. Het was alleen een teleurstellende ervaring.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dingen
18 September 2022

Heerlijk, die zelf samen te stellen poke bowl!

Broekhoven
16 September 2022

Super lekker

Anoniem
14 September 2022
Naomi
11 September 2022

Heerlijk gegeten, super netjes omgegaan met allergieën!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul Brenkman
11 September 2022

Dank jullie wel, de sushi en poke bowl was weer heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marielle
10 September 2022

Top pokebowl!! Heerlijke sushi!

Kevin
7 September 2022

Wederom heerlijk gegeten. Pokebowls zelf samen te stellen en iedere keer weer vers en lekker. Yakitori spiesjes waren vergeten bij de levering, maar werden binnen 5 minuten nageleverd. Super service!

Vera
6 September 2022
Tuba
6 September 2022

Heerlijk verse sushi! De sushi was letterlijk nog warm toen het aankwam.

Cees Verhagen
5 September 2022

Goed en lekker. Ruime keuze en betaalbaar. Prima zaak!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin
3 September 2022

Ben trouwe klant en een klant die nooit elders zal bestellen. Wederom het was weer top!

Ceyda
3 September 2022

Lekkerste sushi in de omgeving. Goede kwaliteit. Ook erg fijn dat er verschillende smaken bubble tea is, inclusief de taro. Zeker een aanrader. Wij gaan hier vaak bestellen:)

Yvon
3 September 2022
Ineke
2 September 2022

Altijd lekker en snel bezorgd.

Wahiba
2 September 2022

Erg lekker!! Altijd vers. Heel vriendelijk personeel

Rosalie Kersten
31 August 2022

Super snelle bezorging en heerlijke sushi !!

HIM SCHENK
29 August 2022

Perfect zoals altijd

Melanie Stoffels
26 August 2022

Zoals altijd perfect! đŸ‘ŒđŸ»

Aymire
25 August 2022

Pokebowl waar je u tegen zegt đŸ€ŒđŸœđŸ€ŒđŸœđŸ€ŒđŸœ

john
25 August 2022

weer top hoor !!

Christine Crisostomo
23 August 2022
Manon
23 August 2022

Zoals altijd weer goed en lekker ondanks de drukte :-)

Karin
22 August 2022

En een lekker extraatje! Was weer heerlijk!

monique
21 August 2022
Edwin Bosch
21 August 2022

Wederom weer heerlijk en kwalitatief goed eten ontvangen.

Linden
20 August 2022
Cees
20 August 2022

Was weer erg lekker, alleen was de crispy chicken een beetje droog.

Arnold
19 August 2022

Top kwaliteit Sushi zeker het geld waard

Kitty
17 August 2022

Super snelle bezorging en het was weer verrassend lekker!!

Celina
16 August 2022

Pokebowls vers en erg lekker !

De jong
16 August 2022

Beste sushi van heel Schiedam. Heerlijk gegeten ❀

Anoniem
16 August 2022

Top blijf maar bestellen lekker vers en snel zeker een aanrader!

Ellen
15 August 2022

Super vers en zoooo smaakvol. Bezorger mooi op tijd en vriendelijk. Dank voor de attentie

Nadia
15 August 2022

Erg verse poke bowls! Heerlijk om zelf samen te stellen.

Herman Berkhout
14 August 2022
Rob
14 August 2022

Weer prima bevallen. Verbeterpunt zou de korting dmv stempels zijn want daar heb je nu geen zicht op. Maar kwaliteit, bezorging en verpakking prima in orde. De beste van Vlaardingen

Chaira
14 August 2022
hjmelief
14 August 2022
Felicia
12 August 2022

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Nogmaals bedankt voor het extraatje! =)

Mascha
11 August 2022
Ineke
10 August 2022

Heerlijke sushi

Ingrid
9 August 2022
Selina
9 August 2022

Helemaal top!!! Mega vers, super netjes bezorgd wij blijven bestellen

Petra
8 August 2022

Nog nooit zo’n lekkere pokebowl gegeten! Super dat je alles zelf kan samenstellen. De smaak was echt super ! Voortaan alleen nog via jullie een pokebowl !

Mariëlle
8 August 2022

Te lekker!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michl
7 August 2022

It was amazing! So beautiful sushi creation, wonderfully taste! Great! See you soon a next time!

Veldhuizen
5 August 2022

Wauw, super snelle bezorging! We zijn blij met jullie in Vlaardingen. Voor ons geen ander meer. Kwaliteit is al-tijd op orde, ook op ons vorige adres. Bedankt voor het extraatje bij de bestelling. Erg attent! Van de sushi, tot de bowls en bubble tea zijn onze favoriet. Dikke 10+.

Marten
1 August 2022

De ramen met kip is erg lekker en goed gevuld.

Jayden Vooijs
31 Juli 2022

Heerlijke sushi en super snelle bezorging

Jansen
30 Juli 2022
Conny Jansen
29 Juli 2022

Sushi’s waren minder smakelijk, dan anders.

Kitty
29 Juli 2022

Half uur eerder bezorgd. Heerlijke pokebowl en spice zalm roll

Sam
28 Juli 2022

Was weer erg lekker!.

Manon
27 Juli 2022

De gebakken rijst is goed en lekker en samen met de Japanse kipstukjes een goede combinatie.

Els
26 Juli 2022

De sushis zagen er mooi uit en smaakten lekker. De salade-sushi vonden we een leuke variant. Ze zijn wel wat vlakker van smaak. De noodles waren erg lekker met duidelijke stukken groente en ei erin. De chicken-pops (weet de naam niet meer precies) waren vrij pittig. Dat stond niet op de menukaart. Bezorging was binnen het uur.

Johan
24 Juli 2022
Marieke
24 Juli 2022

Zoals altijd superlekker en vers. Porties zijn groot. Heerlijk zijn ook de gember en wasabi die je erbij krijgt.

Van Dodewaard
24 Juli 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Coby Smits
23 Juli 2022

Gewoon onwijs lekker!!!! Tot de volgende keer.

Daantje
22 Juli 2022

Altijd lekker en vriendelijk!

Manon
22 Juli 2022

De soep (ramen) was lekker en heel goed gevuld. De service was prima en vriendelijk.

John van der Voorde
21 Juli 2022

Het was weer top!

Vroegindeweij
21 Juli 2022

Poke bowl was weer lekker maar ik heb het idee dat de bakjes steeds minder vol worden helaas... vergeleken met het begin.

lennart de ruiter
20 Juli 2022

Heerlijke sushi, zoals eigenlijk altijd !

Annette
19 Juli 2022

Het was weer heerlijk! Heerlijke poke bowl die je zelf kan samenstellen. Ga zo doorđŸ‘đŸ»

Irene
18 Juli 2022

Er stond dat het om 22 uur bezorgd zou worden Maar jullie waren er al om 21.30 u Wat een verrassing

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Samantha
17 Juli 2022

Gewoon goed. Geen verbeterpunten. Bedankt voor het eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manon
16 Juli 2022
Cici
13 Juli 2022

HE LE MAAL GEWELDIG 😍

-
12 Juli 2022
Claudia
12 Juli 2022

Beste sushi in town(denk ook wel van heel Nederland)!! Altijd heerlijk vers en ook alles is gewoon lekker. Ik bestel hier bijna wekelijks!!

Van Koppen
10 Juli 2022

Heerlijke verse sushi!!! Top!!

Benjamin Silos
9 Juli 2022

Geweldig restaurant, geweldig eten en een geweldige team dat eten klaar maakt 10/10

Chaira
8 Juli 2022
Iris
7 Juli 2022
Tim
7 Juli 2022
Edwin Bosch
6 Juli 2022

Zoals gebruikelijk een goede beoordeling. Vlot bezorgd en heerlijk van smaak.

Anita
6 Juli 2022

Heerlijke pokebowl echt super lekker!!! En op tijd bezorgt door een vriendelijke bezorger..

José
4 Juli 2022

Heerlijke pokebowl op. Werd zelfs eerder bezorgd als aangegeven was. Helemaal top! Voora heel erg fijn dat je zeg je pokebowl kan samen stellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hana
4 Juli 2022

Snelle bezorging, lekker en vers zeker een aanrader. Zeer tevreden.

Anna
3 Juli 2022

De lekkerste pokebowl in Vlaardingen!

Cees Verhagen
3 Juli 2022

Goed, snel en zeker lekker !

Annette
28 Juni 2022

Het was weer heerlijk!

Miguel Fernandez
27 Juni 2022

Weer heerlijk gegeten zoals gewoonlijk!

de jong
27 Juni 2022

Hele lekkere sushi en bubbeltea!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin Bosch
25 Juni 2022

Het smaakte fantastisch en het werd netjes op tijd bezorgd

Rob
25 Juni 2022

Prima verzorgd, goed op tijd en heerlijk.

Chaira
24 Juni 2022
.
24 Juni 2022
Ellen
23 Juni 2022

Het was weer heerlijk. Bezorging ruim binnen de gestelde rijd en vriendelijke bezorger. Tot de volgende bestelling!

Rajo
23 Juni 2022

TOPPIE

Manon
23 Juni 2022
Karin
22 Juni 2022

Heeerlijk!

Dyon
20 Juni 2022
De Boer
19 Juni 2022

Waanzinnig lekker gegeten en sneller bezorgd dan was aangegeven. Ga zo door toppers!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gert-Jan
19 Juni 2022

Super lekkere pokébowls en precies op tijd klaar.

Diana
18 Juni 2022

Altijd perfect eten! Lekker gemaakt, altijd vers en binnen de tijd in huis. Duurzame optie op de site (geen wasabi en gember voor ons) fijne optie! Goed tegen voedselverspilling. Ga zo door wij blijven bestellen

Conny Jansen
17 Juni 2022

Poke bohl was niet goed, ik wilde alleen sla en geen rijst! Dit was de eerste keer, dus ik heb het maar zo gelaten.

Chaira
17 Juni 2022
Karin
15 Juni 2022

Was weer top!

Evelyne
9 Juni 2022
Mimi
6 Juni 2022

Heerlijk vers gemaakte sushi, een aanrader!! Gaan hier zeker vaker bestellen

Manon
6 Juni 2022

Goede en fijne service, lekkere en goede sushi, maar ook de warme gerechten zijn goed! 🙂

Ron Holl
6 Juni 2022

was weer prima en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karolien Bot
5 Juni 2022

Was weer super lekker!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anas
4 Juni 2022

Top zoals altijd eigenlijk! Bezorging ook 20 minuten eerder dan verwacht!

Svetlana
4 Juni 2022

Onze 2 6 jarige hebben hun vingers afgelikt)))). Wij vonden het ook uiteraard vers en lekker

Thomas
2 Juni 2022

Heerlijke pokebowl, en de losse stukjes sushi waren ook super lekker, je proeft en ziet dat er echt tijd in is gestoken. Bezorging was ook lekker snel en een vriendelijke bezorger. Dit wordt mijn nieuwe vaste restaurant om pokebowls/sushi te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ron Holl
2 Juni 2022

Het was weer erg lekker, warm en op tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Dolly
1 Juni 2022
Nina
31 Mai 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Ron Holl
30 Mai 2022
Birthe
29 Mai 2022

Onze favoriete sushi zaak in Vlaardingen. Wij bestellen hier regelmatig, ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tessa
28 Mai 2022

Altijd heerlijk eten hier. Dit x wel de mayo van de frietjes vergeten, maar dat zien we door de vingers. ;) kwaliteit is echt super!!

Kaan
27 Mai 2022

Voor het eerst geprobeerd, zeker geen spijt van en zal vaker bij Onori bestellen. Kwaliteit en super lekker!

Lars
26 Mai 2022

Heerlijke sushi. Wat ons betreft de lekkerste in Vlaardingen. Bezorging ook altijd op de tijd die vermeld wordt.

Manon
23 Mai 2022

Goede en snelle service, lekkere sushi in het warme eten was goed en goed warm. Klein extraatje erbij was heel leuk en lekker.

Ron Holl
23 Mai 2022

het was weer erg lekker, tot volgende keer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wahiba
22 Mai 2022

Heel erg lekker vers. Snelle service. Vriendelijk personeel.

Kitty
21 Mai 2022

Alles smaakte wederom prima

Johan
21 Mai 2022
Ria
19 Mai 2022

Heerlijke maaltijd ontvangen en op de afgesproken tijd! Top !

Ron Holl
16 Mai 2022
Kim
16 Mai 2022

Fantastische sushi!!

Anas
15 Mai 2022
Rob
9 Mai 2022

Alles was prima, maar de tonijn sushi smaakten niet lekker, die moesten we weggooien.

Astrid
8 Mai 2022

Super fijn dat jullie de bestelling eerder hebben gebracht. De sushi was erg lekker!!

monique
8 Mai 2022

Voor het eerst hier eten besteld,wat was het heerlijk lekker vers en de bezorging nog net voor bezorgingstijd........jullie hebben er een klant bij hoor!!!! Nergens anders meer sushi

K
8 Mai 2022
Henrieke
7 Mai 2022
Kristel Suurland
5 Mai 2022

Heerlijk

Merve
4 Mai 2022

Lekkerste sushi everrr

Henny van Dodewaard
2 Mai 2022

Zoals altijd snel bezorgd en heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cees Verhagen
2 Mai 2022

Goed, lekker en snel :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M Vlegaard
27 April 2022

Bezorger altijd beleefd en komt netjes op tijd! De sushi is echt heerlijk bij Onori! De beste uit de regio wat ons betreft. Voor ieder zit er altijd wel een favoriet tussen, veggie,crunchy of spicy. We vinden wel dat er de laatste tijd veel chili poeder gebruikt word. Mijn vriend vind het heerlijk, maar voor mij zelf of voor de kinderen word die echt te pittig.

Kim
25 April 2022

Wederom top!

Milou
25 April 2022

Ons favoriete adres voor heerlijke sushi!!! Al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden. Dit keer kregen we er kleine loempia’s bij van het huis.

Dijza
25 April 2022

Top kwaliteit! Snelle service en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!!!

Toni hiebert
24 April 2022

Delicious! Definitely going to order again!

Karimi
23 April 2022

Super lekker en goede service

De Jong
23 April 2022

Omdat het druk was en mijn bestelling niet op de gewenste tijd kon worden geleverd werd ik hiervoor gebeld. Wat een service. Over de geleverde maaltijd: Geweldig

Kimberley
19 April 2022
C vd Berg
17 April 2022

Poke bowl besteld, was super lekker, vers en veel. Echt heerlijk gegeten. Bezorger was heel.aardig!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sebastiaan
17 April 2022
Samira
17 April 2022

Heerlijke verse sushi, smaakvol dit is al de 3de keer dag ik bestel. Ik krijg er altijd wat gratis bij gekregen dus voor mij me vaste sushi restaurant in Vlaardingen. Ik raad iedereen aan om hier zijn sushi te bestellen

Kristel Suurland
13 April 2022

Heerlijke sushi en poke bowl :)

Anita
12 April 2022

Was weer heerlijk! De beste sushi van Vlaardingen en omstreken.

Rob
11 April 2022

Super! Als altijd.

Gk
9 April 2022

Altijd lekkere sushi hier en de bezorging was erg snel.

Mascha Dekker
9 April 2022

Was weer helemaal super. Een andere keer was mijn bestelling niet compleet. Dit is super netjes opgelost. De volgende dag kreeg ik alsnog de missende dingen bezorgd!

Birthe
8 April 2022

Super sushi, onze favoriet in Vlaardingen! Wij bestellen hier regelmatig en het is altijd vers, eten wordt netjes bezorgd en ook vriendelijke bezorgers. Toppers!

Anoniem
8 April 2022

Het eten is echt heel erg lekker!!

Kitty
7 April 2022

Super lekker gegeten! Voor vaste klanten een keer een extraatje zou leuk zijn.

Jenny
5 April 2022
H. Bakker
2 April 2022

Het was heerlijk!

Sjaak van der Werf
2 April 2022
Rabia
1 April 2022

Had een pokebowl en zalm maki’s besteld, allebei goeie kwaliteit. Alleen de pittige mayo mag wat pittiger en de garnalen wat knapperiger. Voor de rest fijne service en het eten op tijd klaar!

Rob Spek
1 April 2022
Irma
29 MĂ€rz 2022

Niks mis mee! Wij gaan vaker bestellen!😊

S.
28 MĂ€rz 2022
Wesley
28 MĂ€rz 2022

Niet de eerste keer dat we hier besteld hebben en zal zeker ook niet de laatste zijn. Aardig personeel en keer na keer heerlijk gegeten.

Charissa Meulemans
27 MĂ€rz 2022

Heerlijk vers en stond zoals altijd netjes op tijd klaar! Eten was weer helemaal top!

Anita & Maarten
25 MĂ€rz 2022

Altijd goed & snel bezorgd bij Onori!

Jayden Brenkman
23 MĂ€rz 2022

Altijd erg lekkere en verse sushi/poke-bowls!!

Eveline De wit
23 MĂ€rz 2022

Absoluut de lekkerste sushi en pokebowl uit de omgeving!

M van Dijk
21 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi, eens wat anders dan wat de rest doet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maureen
21 MĂ€rz 2022

Bezorging is 9 van de 10 keer altijd netjes optijd! Sushi is geweldig lekker! Spicy ebi, Crunchy Veggie Roll, en de veggie/ vegan roll tot ons favoriet. Ook de sushi spring roll is lekker en apart. Ook de bijgerechtjes zijn erg lekker en word warm geleverd. Tip: de sushi banaan toevoegen in jullie assortiment :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelique
20 MĂ€rz 2022

Pokebowls zijn heerlijk en rijkelijk voorzien van verse ingrediënten. Bezorger heel erg vriendelijk. Wij blijven hier zeker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mascha Dekker
19 MĂ€rz 2022

Altijd super tevredeb, maar deze keer was helaas de bestelling niet compleet. Bij 1 bestelling had ik Ipv 8 maar 4 stukjes.

Julia
17 MĂ€rz 2022
Marcos
17 MĂ€rz 2022

1. It would be nice to have an option to ask for warm rice for the Pokebowls 2. The sojasaus was super spicy 3. The Veggie Gyoza were fried, but they should be only boiled

Nova
16 MĂ€rz 2022

Meestal erg lekker en vers. Maar vandaag was het minder en viel erg snel uit elkaar.

Anas
15 MĂ€rz 2022

Top as usual!

Hela
14 MĂ€rz 2022
C vd Berg
11 MĂ€rz 2022

Ontzettend lekkere sushi, echt vers! We kregen iets extra vanwege verjaardag v mijn man en felicitaties! Snel bezorgd door een hele aardige man die ook feliciteerde. Wat een service en dan ook nog geweldige sushi.

Ria
9 MĂ€rz 2022

Vanavond voor de derde keer een bestelling geplaatst en ook deze keer weer waanzinnig genoten van de pokebowl😍😍😍

Saskia
7 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten! Super snelle bezorging en lekkere mini loempia’s ontvangen van de zaak. Zeker een aanrader!

Kitty
6 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisanne
6 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi, topkwaliteit en op de afgesproken tijd bezorgd. We hebben genoten.

Anoniem
4 MĂ€rz 2022

Het eten is zoals altijd HEERLIJK! Bezorging was super snel! Heb heerlijk gegeten

Sietske
2 MĂ€rz 2022

Ik vond het eten goed en lekker. Er zat alleen voor mij veel te veel saus op en dat was een beetje jammer. Misschien een idee om het erbij te leveren, zodat iedereen zelf kan bepalen hoeveel saus hij of zij wil.

Romy
1 MĂ€rz 2022

Voorheen bestelde ik mijn sushi altijd ergens anders maar sinds een maand of 2 hebben we de gok genomen om hier te bestellen. Nou dat is een hele goede gok geweest want de sushi hier is erg goed! Het ziet er leuk opgemaakt uit en smaakt heel vers en lekker. Wij zijn om en bestellen nu alleen nog maar hier. Krijgen ook altijd wat lekkers bij de bestelling, erg attent!

Birgul
27 Februar 2022

Erg goeie sushi alles wat we besteld hadden was van goeie kwaliteit, ook de warme producten. Zeker voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
23 Februar 2022

Top zoals altijd!

Patrycja
20 Februar 2022
Nando Boomstra
19 Februar 2022

Bedankt voor de fles wijn

Vaz Dias
19 Februar 2022

Best sushi in town

1st2dive
19 Februar 2022

Wat een delivery, amazing hoe deze zaak omgaat met een klacht, zij werken eraan en nemen je serieus. Komen afspraken na. Werkelijk heerlijk gegeten,garnalen en rijst goed warm, sushi stevig en perfect van smaak. Bedankt voor de heerlijke wijn. En namens mijn dochtertje voor de heerlijk gefrituurde Ebi (garnalen). Wij blijven trouw bestellen. 1st class Sushi eten doe het hier! Wij van 1st2dive zijn een vaste klant, u mag ons altijd bellen 061 888 00 50 of mailen Info@1st2dive.nl als u het eigen mond wilt vernemen. Altijd al willen duiken? Op vertoon van uw Onori kassabon krijgt u 5% korting op alle duikopleidingen en duikmaterialen.. Met de vriendelijke groet van een super tevreden klant

C van Toer
18 Februar 2022

Prima service, geweldige sushi .

Lissy-Bo
17 Februar 2022

Super snelle bezorging en heerlijke poke bowls!

Fleur
16 Februar 2022

De bestelling was verkeerd gegaan, we kregen de bestelling vergoed & meteen opnieuw verstuurd. Top service!

Michelle
15 Februar 2022

De sushi was overheerlijk. M.b.t. de bezorgtijd: het was Valentijnsdag en natuurlijk heel druk, maar het duurde maar liefst 2 uur! voordat wij de bestelling ontvingen

Charissa Meulemans
14 Februar 2022

Heel lang gezocht naar een zaak waar je je eigen poke bowl kan samenstellen. Heerlijk alles vers en porties zijn ook goed. Ik rij hier graag uit spijkenisse voor naar Vlaardingen.

VVDH
14 Februar 2022

Top geregeld

Anneke van Mullem
14 Februar 2022

Heerlijke sushi en vlotte bezorging Voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

1st2dive
13 Februar 2022

Onori is voor ons het beste resaturant voor Sushi in de omgeving van Vlaardingen en een echte aanrader, helaas was de patat steenkoud en dat is jammer. We hadden ook niet alle Sushi die besteld was. Bezorging laat maar kregen daarvoor een flesje wijn. Dit maakte het toch nog enigsinds goed. Voor ons blijft Onori een aanrader..

Silvano Wolf
12 Februar 2022

Zeer tevreden! Al meerdere keren besteld en altijd verse artikelen!

Ariane Smit
9 Februar 2022

Heerlijk zoals altijd!

Fabian
7 Februar 2022

Heerlijke sushi bowls!

Clarissa
6 Februar 2022

Omdat de sushi nog niet klaar stond, kreeg ik wat te drinken en 2 extra sushi rollen cadeau, wat een goede service! De sushi was verbazingwekkend lekker, smaakte heel vers, de rijst was goed op smaak en een goede verhouding tussen rijst en andere vulling. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Daan
5 Februar 2022

Helaas was onze bestelling erg vertraagd door drukte. Hebben ze goed opgelost met extra sushi. Kwaliteit van de sushi was erg goed!

Mahsuni Cifci
5 Februar 2022

Geweldig,echt een aanrader..!

Fatma
4 Februar 2022

Was een half u te vroeg en de oppas had het aangenomen. Had 19.00u staan kwam om 18.30 we waren pas 19.00u thuis. Gelukkig was de oppas er. Er zaten hele stukken ebi staart in en amper ebi in bepaalde stukken. Na alle recensies had ik toch wel een hoge verwachting maar helaas was niet onder de indruk van mijn 1e bestelling

Stella Scholtens
4 Februar 2022

Erg lekker en precies op tijd

Milou
4 Februar 2022
Lennart de Ruiter
1 Februar 2022

Was weer top, zoals altijd !

Jansen
29 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit

Mo
28 Januar 2022

heerlijke sushi meerdere malen besteld en altijd binnen de tijd bezorgd

john
26 Januar 2022

Jongens en meisjes, het was weer top! Vooral die kip loempiaatjes, heerlijk!

Manon
26 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten!

Bart
25 Januar 2022

Deze keer iets minder. Eten was lauw/koud. En sushi was beetje door elkaar gehusseld tijdens de bezorging.

Anas
24 Januar 2022

Niets op aan te merken, ronduit super! Vriendelijk, vers, lekker en snel. Ga zo door!

Davian Kerkhof
23 Januar 2022

Lekkere sushi! Ondanks de drukte, snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
23 Januar 2022
Rob
23 Januar 2022

Super snel en super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rob van der Knaap
19 Januar 2022

De bezorging was precies op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten. Ingrediënten waren lekker vers. Prima

Marit van Meurs
16 Januar 2022

De pokebowls zijn heerlijk! Het is fijn dat we de keuze hebben wat er allemaal precies in de pokebowl gaat.

J
16 Januar 2022
Denise Goudriaan
15 Januar 2022

De sushi en de pokebowls, eigenlijk al het eten, is erg lekker! Merk ook dat Onori goedkoper is vergeleken andere restaurantjes (en ook nog eens lekkerder). Snel bezorgd en het eten ziet er ook nog eens mooi opgemaakt uit! Een echte aanrader

Marijke van der Vliet
15 Januar 2022

De poke bowl was heerlijk, alle groenten vers en knapperig 👍👌en precies op. De afgesproken tijd klaar

Svetlana
14 Januar 2022

Alles was zo op. đŸ˜© Top.đŸ€ŸđŸ»Heerlijk vers. 🐟🐠 Eerste keer, maar zeker niet de laatste))) shabu shabu concurentđŸ‘đŸŒđŸ™ŒđŸŒ

Arthur
13 Januar 2022

Loempia's die ik wilde waren op, werd gebeld of andere ook goed waren wat ik prima vond. Kregen we ineens mega veel loempia's! En sushi was ook echt top! Zeker een aanrader!

Conny Jansen
13 Januar 2022

Snelle levering en prima kwaliteit

Peet
12 Januar 2022

Top zaak, stelt nooit teleur!

Helene
11 Januar 2022

Heerlijke sushi van de eerste tot de laatste hap Altijd op tijd.

Niels
10 Januar 2022

Heerlijk en optijd zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Onbekend
9 Januar 2022

Een van mijn favoriete geworden!

Daniël
9 Januar 2022

Echt niks op aan te merken het was verrukkelijk en kraakvers

Bart V
9 Januar 2022

Wederom weer een geweldige poke bowl en heerlijke sushi bezorgd gekregen. Het is zo geweldige sushi zaak en ik raad hem iedereen aan! Het is net zo vers als in een restaurant! Heerlijk!

Rob Carree
8 Januar 2022

Zeker de beste sushi van Vlaardingen en omgeving, en de warme items ook goed warm. Klasse!!

Nikki
7 Januar 2022

Beste sushi en pokebowl in de buurt. Altijd lekker, altijd op tijd, altijd vriendelijke bezorgers.

mariska de Jong
6 Januar 2022

We hebben weer genoten! super lekker ook de poke bowl nu geproefd heerlijk! goede snelle service en lieve eigenaren echte aanrader

A. H
6 Januar 2022

Super lekker

Moeniek
5 Januar 2022

Had weer heerlijk gesmuld.

Arjan van Genderen
4 Januar 2022

Keuze is misschien wat minder uitgebreid als bij sommige anderen, maar kwaliteit is uitstekend.

Anita & Maarten
3 Januar 2022

Tot op heden altijd goed bij Onori Sushi Bar Vlaardingen. Bezorging lekker vlot maar we wonen dan ook zowat om de hoek.

Mo
3 Januar 2022

Het eten is superlekker echt een aanrader om te bestellen naar mijn mening een van de beste die ik tot nu toe gegeten heb

Desiree
2 Januar 2021

Erg lekkere sushi. Bezorging op tijd en vriendelijk. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Renato
2 Januar 2021

Als je op 1 januari besteld, weet je dat het druk is. De bezorger kwam keurig op het tijdstip wat aangegeven was in de mail. Vriendelijke bezorger met uitstekende sushi!! We’ll meet again!

Annette Muller
1 Januar 2021

Was weer heel lekker, wel heel veel rijst deze keer onder de zalm en tonijn.

Karolien Bot
1 Januar 2021

Super lekker! En er moest nog iets nageleverd worden en dat was er ook heel snel! Echt een aanrader voor iedereen die van sushi houdt

Mascha
1 Januar 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi en als extra heerlijke loempia’s gehad!

Do
29 Dezember 2021

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd en we kregen zelfs wat extra bij de bestelling.

Roel
28 Dezember 2021

Heerlijke sushi, echt een aanrader. Jammer dat ze niet bezorgen voor postcode 3121

john
27 Dezember 2021

Was weer Heerlijk! en lekkere loempia'tjes erbij gekregen super lief

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra de Jong
27 Dezember 2021

Heerlijke soep en sushi. Super vriendelijke bediening. Een adres waar we vanaf nu vaker gaan bestellen

R.B
26 Dezember 2021

Toppie

Sasi
25 Dezember 2021
Kim
25 Dezember 2021

Wederom heerlijk. En snel bezorgd ondanks de feestdagen

Liselot De zeeuw
24 Dezember 2021

Enorm vriendelijk en ontzettend lekkere poke bowl en sushi!!!

Sanne
23 Dezember 2021

Eerste keer besteld vandaag, pokebowls.. en wauw, wat was dat lekker zeg! Wij hebben een nieuw adres voor onze pokebowls gevonden!

van Loenen
23 Dezember 2021

de sushi stond op tijd klaar om de afgesproken tijd. Het was heerlijk! Zeker een aanrader

Peet
22 Dezember 2021

Perfect

Ayda
21 Dezember 2021

Lekkerste pokebowl die k heb gegeten! Alle ingrediënten zijn altijd super vers, ik ben elke keer echt super tevreden

john
19 Dezember 2021

Het was weer Heerlijk

D
17 Dezember 2021

Het was erg druk, bezorging duurde daardoor wat langer dan normaal. Maar het was weer top kwaliteit.

Abigael
15 Dezember 2021

Heerlijke sushi en aardige medewerkers

Nadia
8 Dezember 2021

Sushi was top. Flamed salmon mijn favoriet. Vers en goed op smaak. Sushi bowl was ook erg lekker. Echt super fijn dat je hem zelf kan samenstellen. Ik heb nu twee keer bij onori besteld en heb mijn nieuwe sushi plek gevonden.

Sushi lover
5 Dezember 2021

Heerlijke sushi, met alles erbij wat erbij hoort! Dit is mijn nieuwe favoriet👍

Ayda
4 Dezember 2021

Het eten is altijd lekker en vers!

Kim
4 Dezember 2021

Wederom weer helemaal naar wens. Bestelling was snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. En de sushi is van goede kwaliteit. Zat er 1 tussen die we iets minder lekker vonden. Maar dat is meer persoonlijke voorkeur dan dat het aan de kwaliteit lag.

Iliass
1 Dezember 2021

Eerste x hier besteld, zeer zeker voor herhaling vatbaar. We hebben genoten

Chakir
1 Dezember 2021
Nick
29 November 2021

Heerlijke sushi, beste in de omgeving Vlaardingen Schiedam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Conny Jansen
26 November 2021

Eten op tijd en lekker, fijne bezorging!

Peet
25 November 2021

Top zaak, vriendelijke bezorging en perfecte sushi

Gevorg Bjikian
25 November 2021
N
24 November 2021
Dolk
23 November 2021

Heerlijk gegeten en daarbij leuke extra verrassingen gekregen. Website zeer overzichtelijk. Poke bowl prima samen te stellen met talrijke variaties. Bezorging snel en netjes.

Wouter
21 November 2021

Op afgesproken tijd afgeleverd door zeer aardige bezorger! Behalve sushi kip, hadden wij heerlijke garnalen en zoete patat. Mmmmmmmm

Suuz
18 November 2021

Heerlijk, op afgesproken tijd met leuke extraatjes!

Angela de Kort
18 November 2021
Idri
15 November 2021

Ik had altijd een probleem met vers voedsel vinden waar je je kind ook mee kan voeden als je een dagje geen zin heb om te koken. Nou tot ik onori sushi bar ontdekte, heerlijk vers en me kind is gek op hun sushi en pokebowl. Na papa en mama is haar derde woord ‘su-si’. Dank voor jullie top service !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joost van Vliet
14 November 2021

Bezorger was een kwartier te laat. Maar dat zie je niet terug op de status van je bestelling. Dat zou wel fijn zijn.

Serena
14 November 2021
Eva konings
14 November 2021

Het eten was echt heel lekker! Ik kreeg helaas alleen niet de poke bowl die ik had besteld. Het was een drukke avond en begrijp ik het volledig dat zoiets kan gebeuren en heb ik er dan ook geen probleem van gemaakt. De poke bowl die ik had gekregen was ook harstikke lekker. Ik ga er zeker weten nog een keer bestellen!!!

Conny Jansen
13 November 2021

Goed!

Peet
12 November 2021

Uitstekende sushi, misverstanden goed opgelost. Goede bezorging. Aanrader!