Reviews from Onori Sushi Bar Vlaardingen

Recent reviews

5.0
Ollie
25 January 2023
Noordhoek
24 January 2023

Als altijd: VERRUKELIJK. BESTE 🍣 OOIT. 🙌🏻

Lhvdb
24 January 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten !

Rick
22 January 2023

Super Pokebowl, sushi en bezorging! Doen we zeker vaker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny
22 January 2023

Snel geleverd... en zoals altijd weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

BJZ
22 January 2023

Ik woon sinds kort aan de overkant en was benieuwd naar de sushi. Ze zijn heerlijk! Snel geleverd ook. Ik ga zeker vaker bestellen.

Mona
21 January 2023

Ontzettend lekker!

Yasmina
21 January 2023

Heerlijk eten! Het eten is altijd heet bij ontvangst. Snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Kirke
20 January 2023
Karin
20 January 2023

Perfectie

Linda
19 January 2023
Hatice Türen
18 January 2023

The lady who was getting my order she was super polite and helpful, sushi was very fresh and tasty. Thanks a lot!

S
17 January 2023
Szymon
15 January 2023

Altijd top kwaliteit, eerst bestelde ik via thuisbezorgd maar sinds ik vaste klant ben geworden altijd via de site. Geen sushi restaurant die zo een goede sushi serveert als deze. Het proeft altijd vers. Geen diepvries die ontdooit wordt. TOP KWALITEIT.

Amna
14 January 2023

sushi was heerlijk en je proefde dat het met liefde is gemaakt en supervers is. Ik heb overal op de wereld sushi gegeten en dit blijft een van mn topplekje om sushi te bestellen

Caroline
13 January 2023

Wij hadden de pokebowl. In 1 woord fantastisch en echt heel veel. Ik kreeg het met moeite op!

Jan den Boer
12 January 2023

Echt lekker vers eten.

Denise
11 January 2023
Mareikke
9 January 2023
Niels Hartman
9 January 2023

Top kwaliteit, vers. Echt een aanrader

Sarah
9 January 2023
Angelika
7 January 2023

Pokebowl en kaarage waren echt lekker.

Marloes
6 January 2023
Lhvdb
6 January 2023

Heerlijk gegeten goede service en vriendelijk personeel

Jeroen van Bloois
6 January 2023

Weeeeeeer HELEMAAL GEWELDIG.... DANK JULLIE

Arnold
6 January 2023

Top sushi , kwaliteit en goede prijs Ga zo door

Tineke
5 January 2023

Heerlijke sushi, goed op tijd gebracht. Zeker een aanrader

Jeroen van Bloois
3 January 2023

Zo gooooeeeeed.... En super netjes gelet op de vis allergie.. Dank jullie was echt top

C Berg
1 January 2022

Sushi was perfect zoals altijd. De bezorger was erg chagrijnig, dat was wel jammer. Had mijn nieuwsgi3rige baby op mijn arm,.die vond het maar gek dat terug zwaaien niet gebeurde

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tas
27 December 2022

Wederom super lekker !

Denise
26 December 2022

Met veel plezier 5 sterren. Keurig overleg over allergieën en het eten was zoals altijd weer super vers en lekker. Wij blijven fan.

Paul Brenkman
25 December 2022

Het hele jaar door de aller lekkerste sushi en poke bowls die je maar kunt voorstellen, en zelfs op Kerst avond snel en met liefde bezorgd. Dank jullie wel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
24 December 2022
Karin
24 December 2022

Was weer ontzettend lekker!

Edwin
22 December 2022

Zoals altijd 😊

Jozette Salomé
21 December 2022
Marco
17 December 2022

Hele lekker sushi Vers Goede prijs Veel keuze We hebben een nieuwe favoriet gevonden! Op tijd geleverd Sushi die warm hoorde te zijn was dit ook, andere sushi smaakte ook prima Een echte aanrader!

Zemzem
16 December 2022

Oke, dit is mijn favoriete sushi bar vanaf vandaag. Jullie zijn gewoon de beste en de lekkerste in Vlaardingen👌🏻

Roos
16 December 2022

Sinds kort een sushi eter, maar dit is toch wel echt de lekkerste !

Sarah
14 December 2022

Super lekker

Mark
12 December 2022

Zo lekker als bij Onori vind je het nergens!

Jay
11 December 2022

Eten was heerlijk, alleen de stukjes sushi zouden wel een klein stukje groter mogen. Bezorger was ruim optijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
10 December 2022

Heerlijk en kwalitatief goed voedsel en netjes op tijd bezorgd.

Gerda
10 December 2022
Peter
10 December 2022

Top sushi bezorgd ook in Schiedam 👍🏼

Diana
7 December 2022

Beste sushi die ik ooit heb gegeten. Altijd super vers, lekker en stellen ons nooit teleur. Altijd goed op tijd binnen & fijn dat ze denken aan voedsel verspilling. Wij blijven hier (iets te vaak) bestellen

Sven
6 December 2022

Bestel hier regelmatig. Top eten, snelle reacties en service

Lisette van der Borden
5 December 2022

Heerlijk gegeten, echt goede sushi 👍👍

Cees Verhagen
4 December 2022

Iedere keer weer; heerlijk vers en goed: kortom topzaak!

Amy
4 December 2022
Johan
4 December 2022
Charlotte
3 December 2022

Vers, smaakvol en altijd snel bezorgd!

Kitty
30 November 2022

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd

M.schwarz
27 November 2022

Heerlijke sushi, lekkere crunch bij de ebi en kip. Goed vers! Wel graag iets meer gember erbij

Arnold
26 November 2022

TOP Sushi echt een aanrader

Mascha
25 November 2022
R
25 November 2022

Heeeerlijk weer !

mirjam van dijk
22 November 2022
Marius
19 November 2022
Sjoerd
19 November 2022

Lekkere sushi en Gyoza en snel bezorgd.

Conny Jansen
18 November 2022

Kwaliteit is echt minder!

Monique Schippers
16 November 2022

Super kwaliteit en zeker super personeel

Patricia
16 November 2022

Pokebowl was heerlijk, vers en smaakvol.

Cees Verhagen
14 November 2022

Echt altijd top!....Vers en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy Wijsman
13 November 2022

Heerlijke verse Sushi, werd netjes gebeld dat de bezorger iets later zou zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Silvano Wolf
13 November 2022
Vrijmoet
12 November 2022
Esther
12 November 2022

De sushi waren verrukkelijk net zoals de pokebowl

Groen
12 November 2022

Was super verzorgd

Noëll
12 November 2022

The best in town.

Bos
11 November 2022
Tanisha
8 November 2022

Altijd op tijd goede service vriendelijk personeel en het eten is super lekker en altijd vers!

Corine
3 November 2022

Het was de eerste keer bij jullie. Echt super lekker! Voor herhaling vatbaar

Jos
3 November 2022

Had pokebowl, die op zich goed smaakte. Had lente-ui en sesam als topping en bij een kleinere hoeveelheid die een topping is, kan ik me voorstellen dat je dat niet (goed) proeft. Maar als hoofdingrediënt ('proteïne') had ik krokante kip en tonijn, maar ik heb niets geproefd wat op tonijn lijkt, alleen kip. De tonijn zat er gewoon niet in.

Adrie Kooij
1 November 2022
Annette
31 October 2022
Caroline
31 October 2022

De sushi is prima op smaak en lekker crunchy. Ik houd zelf niet zo van de mayonaise over de advocado. De soyasaus is erg zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

arnold
28 October 2022

was weer perfect

Debbie Potters
27 October 2022

Heerlijk verse sushi! En super op tijd geleverd. Gewoon top!

Kelly
27 October 2022

Werkelijk altijd lekker.

Jan den Boer
26 October 2022

Heerlijk. The best in Town

Evelyne Blanker
26 October 2022

Beste sushi ever!!!... beter via app bestellen, komt altijd snel en sushi is nog warm, via thuisbezorg is bezorging slechter...

Mo
25 October 2022
Wouter van den Brand
24 October 2022

Was weer lekker, alleen het bakje edamame ontbrak. Jammer.

Fabian
24 October 2022

Snelle levering en heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
24 October 2022

Helaas was ik deze keer niet zo tevreden. Alle verschillende sushi waren heel dicht op elkaar elkaar in een doos gepropt, de sojaboontjes waren niet knapperig maar heel slap en er zat een haar in m’n sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred klaucke
23 October 2022

Heerlijke smaak netjes verpakt en geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kitty
20 October 2022

Heerlijke verwennerij 0

R
19 October 2022

Weer super lekker! 😍

Marjo
15 October 2022

Super snel bezorgd. En super lekker

Johan
15 October 2022
Marjo
12 October 2022

Blijft super lekket

Cees Verhagen
12 October 2022

Wordt saai,.... maar weer heerlijk!

Veronique
9 October 2022

Snelle vriendelijke bezorger en heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Milan
8 October 2022

Erg lekkere sushi! En zelfs een kwartier bezorgd dan verwacht en dat op een zaterdagavond!

Dian
8 October 2022
Z
7 October 2022

2e keer besteld hier. Heerlijke sushi’s en udon! Snel bezorgd. Hoop dat jullie lang blijven een 10!!

Monique Schippers
7 October 2022

Geweldig

Ronida
4 October 2022

Snellere bezorging dan de verwachte bezorgtijd. Was heerlijk!

Johan
4 October 2022

Top!

Chris
2 October 2022

Bizar lekkere sushi! Box van 64 stuks besteld welke genoeg variatie bevat en stuk voor stuk rijk van smaak zijn! Zeker een plek waar ik vaker ga bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charlotte
2 October 2022

Verse sushi, snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo de Vries
1 October 2022

Prima, heerlijke koploempia's !! Goed pakket sushi

Cees Verhagen
1 October 2022

Zoals altijd; vers, lekker en snel bezorgd.

Gerrit Jan
30 September 2022

Beste bezorger ooit

Di
30 September 2022
Rob carree
29 September 2022

super zoals altijd !

Marjo
28 September 2022

Is en blijft super lekker

Stefanie
28 September 2022

Zowel de pokebowls als de sushi’s zijn erg lekker, bezorging verloopt ook altijd netjes en snel. Onori is mijn favoriet.

E
24 September 2022

Lekkerste sushi in 20 jaar gegeten

Berry
24 September 2022

Super sushi!!! Een ongekende smaak traktatie.

Lagestruik
22 September 2022
Fleur
20 September 2022

Altijd lekker! Bedankt

Marjo
18 September 2022

Zeer goede kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke van Dingen
18 September 2022

Heerlijk, die zelf samen te stellen poke bowl!

Broekhoven
16 September 2022

Super lekker

Anoniem
14 September 2022
Naomi
11 September 2022

Heerlijk gegeten, super netjes omgegaan met allergieën!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Brenkman
11 September 2022

Dank jullie wel, de sushi en poke bowl was weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marielle
10 September 2022

Top pokebowl!! Heerlijke sushi!

Kevin
7 September 2022

Wederom heerlijk gegeten. Pokebowls zelf samen te stellen en iedere keer weer vers en lekker. Yakitori spiesjes waren vergeten bij de levering, maar werden binnen 5 minuten nageleverd. Super service!

Vera
6 September 2022
Tuba
6 September 2022

Heerlijk verse sushi! De sushi was letterlijk nog warm toen het aankwam.

Cees Verhagen
5 September 2022

Goed en lekker. Ruime keuze en betaalbaar. Prima zaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
3 September 2022

Ben trouwe klant en een klant die nooit elders zal bestellen. Wederom het was weer top!

Ceyda
3 September 2022

Lekkerste sushi in de omgeving. Goede kwaliteit. Ook erg fijn dat er verschillende smaken bubble tea is, inclusief de taro. Zeker een aanrader. Wij gaan hier vaak bestellen:)

Yvon
3 September 2022
Ineke
2 September 2022

Altijd lekker en snel bezorgd.

Wahiba
2 September 2022

Erg lekker!! Altijd vers. Heel vriendelijk personeel

Rosalie Kersten
31 August 2022

Super snelle bezorging en heerlijke sushi !!

HIM SCHENK
29 August 2022

Perfect zoals altijd

Melanie Stoffels
26 August 2022

Zoals altijd perfect! 👌🏻

Aymire
25 August 2022

Pokebowl waar je u tegen zegt 🤌🏽🤌🏽🤌🏽

john
25 August 2022

weer top hoor !!

Christine Crisostomo
23 August 2022
Manon
23 August 2022

Zoals altijd weer goed en lekker ondanks de drukte :-)

Karin
22 August 2022

En een lekker extraatje! Was weer heerlijk!

monique
21 August 2022
Edwin Bosch
21 August 2022

Wederom weer heerlijk en kwalitatief goed eten ontvangen.

Linden
20 August 2022
Cees
20 August 2022

Was weer erg lekker, alleen was de crispy chicken een beetje droog.

Arnold
19 August 2022

Top kwaliteit Sushi zeker het geld waard

Kitty
17 August 2022

Super snelle bezorging en het was weer verrassend lekker!!

Celina
16 August 2022

Pokebowls vers en erg lekker !

De jong
16 August 2022

Beste sushi van heel Schiedam. Heerlijk gegeten ❤️

Anoniem
16 August 2022

Top blijf maar bestellen lekker vers en snel zeker een aanrader!

Ellen
15 August 2022

Super vers en zoooo smaakvol. Bezorger mooi op tijd en vriendelijk. Dank voor de attentie

Nadia
15 August 2022

Erg verse poke bowls! Heerlijk om zelf samen te stellen.

Herman Berkhout
14 August 2022
Rob
14 August 2022

Weer prima bevallen. Verbeterpunt zou de korting dmv stempels zijn want daar heb je nu geen zicht op. Maar kwaliteit, bezorging en verpakking prima in orde. De beste van Vlaardingen

Chaira
14 August 2022
hjmelief
14 August 2022
Felicia
12 August 2022

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Nogmaals bedankt voor het extraatje! =)

Mascha
11 August 2022
Ineke
10 August 2022

Heerlijke sushi

Ingrid
9 August 2022
Selina
9 August 2022

Helemaal top!!! Mega vers, super netjes bezorgd wij blijven bestellen

Petra
8 August 2022

Nog nooit zo’n lekkere pokebowl gegeten! Super dat je alles zelf kan samenstellen. De smaak was echt super ! Voortaan alleen nog via jullie een pokebowl !

Mariëlle
8 August 2022

Te lekker!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michl
7 August 2022

It was amazing! So beautiful sushi creation, wonderfully taste! Great! See you soon a next time!

Veldhuizen
5 August 2022

Wauw, super snelle bezorging! We zijn blij met jullie in Vlaardingen. Voor ons geen ander meer. Kwaliteit is al-tijd op orde, ook op ons vorige adres. Bedankt voor het extraatje bij de bestelling. Erg attent! Van de sushi, tot de bowls en bubble tea zijn onze favoriet. Dikke 10+.

Marten
1 August 2022

De ramen met kip is erg lekker en goed gevuld.

Jayden Vooijs
31 July 2022

Heerlijke sushi en super snelle bezorging

Jansen
30 July 2022
Conny Jansen
29 July 2022

Sushi’s waren minder smakelijk, dan anders.

Kitty
29 July 2022

Half uur eerder bezorgd. Heerlijke pokebowl en spice zalm roll

Sam
28 July 2022

Was weer erg lekker!.

Manon
27 July 2022

De gebakken rijst is goed en lekker en samen met de Japanse kipstukjes een goede combinatie.

Els
26 July 2022

De sushis zagen er mooi uit en smaakten lekker. De salade-sushi vonden we een leuke variant. Ze zijn wel wat vlakker van smaak. De noodles waren erg lekker met duidelijke stukken groente en ei erin. De chicken-pops (weet de naam niet meer precies) waren vrij pittig. Dat stond niet op de menukaart. Bezorging was binnen het uur.

Johan
24 July 2022
Marieke
24 July 2022

Zoals altijd superlekker en vers. Porties zijn groot. Heerlijk zijn ook de gember en wasabi die je erbij krijgt.

Van Dodewaard
24 July 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Coby Smits
23 July 2022

Gewoon onwijs lekker!!!! Tot de volgende keer.

Daantje
22 July 2022

Altijd lekker en vriendelijk!

Manon
22 July 2022

De soep (ramen) was lekker en heel goed gevuld. De service was prima en vriendelijk.

John van der Voorde
21 July 2022

Het was weer top!

Vroegindeweij
21 July 2022

Poke bowl was weer lekker maar ik heb het idee dat de bakjes steeds minder vol worden helaas... vergeleken met het begin.

lennart de ruiter
20 July 2022

Heerlijke sushi, zoals eigenlijk altijd !

Annette
19 July 2022

Het was weer heerlijk! Heerlijke poke bowl die je zelf kan samenstellen. Ga zo door👍🏻

Irene
18 July 2022

Er stond dat het om 22 uur bezorgd zou worden Maar jullie waren er al om 21.30 u Wat een verrassing

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samantha
17 July 2022

Gewoon goed. Geen verbeterpunten. Bedankt voor het eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
16 July 2022
Cici
13 July 2022

HE LE MAAL GEWELDIG 😍

-
12 July 2022
Claudia
12 July 2022

Beste sushi in town(denk ook wel van heel Nederland)!! Altijd heerlijk vers en ook alles is gewoon lekker. Ik bestel hier bijna wekelijks!!

Van Koppen
10 July 2022

Heerlijke verse sushi!!! Top!!

Benjamin Silos
9 July 2022

Geweldig restaurant, geweldig eten en een geweldige team dat eten klaar maakt 10/10

Chaira
8 July 2022
Iris
7 July 2022
Tim
7 July 2022
Edwin Bosch
6 July 2022

Zoals gebruikelijk een goede beoordeling. Vlot bezorgd en heerlijk van smaak.

Anita
6 July 2022

Heerlijke pokebowl echt super lekker!!! En op tijd bezorgt door een vriendelijke bezorger..

José
4 July 2022

Heerlijke pokebowl op. Werd zelfs eerder bezorgd als aangegeven was. Helemaal top! Voora heel erg fijn dat je zeg je pokebowl kan samen stellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hana
4 July 2022

Snelle bezorging, lekker en vers zeker een aanrader. Zeer tevreden.

Anna
3 July 2022

De lekkerste pokebowl in Vlaardingen!

Cees Verhagen
3 July 2022

Goed, snel en zeker lekker !

Annette
28 June 2022

Het was weer heerlijk!

Miguel Fernandez
27 June 2022

Weer heerlijk gegeten zoals gewoonlijk!

de jong
27 June 2022

Hele lekkere sushi en bubbeltea!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin Bosch
25 June 2022

Het smaakte fantastisch en het werd netjes op tijd bezorgd

Rob
25 June 2022

Prima verzorgd, goed op tijd en heerlijk.

Chaira
24 June 2022
.
24 June 2022
Ellen
23 June 2022

Het was weer heerlijk. Bezorging ruim binnen de gestelde rijd en vriendelijke bezorger. Tot de volgende bestelling!

Rajo
23 June 2022

TOPPIE

Manon
23 June 2022
Karin
22 June 2022

Heeerlijk!

Dyon
20 June 2022
De Boer
19 June 2022

Waanzinnig lekker gegeten en sneller bezorgd dan was aangegeven. Ga zo door toppers!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert-Jan
19 June 2022

Super lekkere pokébowls en precies op tijd klaar.

Diana
18 June 2022

Altijd perfect eten! Lekker gemaakt, altijd vers en binnen de tijd in huis. Duurzame optie op de site (geen wasabi en gember voor ons) fijne optie! Goed tegen voedselverspilling. Ga zo door wij blijven bestellen

Conny Jansen
17 June 2022

Poke bohl was niet goed, ik wilde alleen sla en geen rijst! Dit was de eerste keer, dus ik heb het maar zo gelaten.

Chaira
17 June 2022
Karin
15 June 2022

Was weer top!

Evelyne
9 June 2022
Mimi
6 June 2022

Heerlijk vers gemaakte sushi, een aanrader!! Gaan hier zeker vaker bestellen

Manon
6 June 2022

Goede en fijne service, lekkere en goede sushi, maar ook de warme gerechten zijn goed! 🙂

Ron Holl
6 June 2022

was weer prima en op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karolien Bot
5 June 2022

Was weer super lekker!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anas
4 June 2022

Top zoals altijd eigenlijk! Bezorging ook 20 minuten eerder dan verwacht!

Svetlana
4 June 2022

Onze 2 6 jarige hebben hun vingers afgelikt)))). Wij vonden het ook uiteraard vers en lekker

Thomas
2 June 2022

Heerlijke pokebowl, en de losse stukjes sushi waren ook super lekker, je proeft en ziet dat er echt tijd in is gestoken. Bezorging was ook lekker snel en een vriendelijke bezorger. Dit wordt mijn nieuwe vaste restaurant om pokebowls/sushi te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron Holl
2 June 2022

Het was weer erg lekker, warm en op tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Dolly
1 June 2022
Nina
31 May 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Ron Holl
30 May 2022
Birthe
29 May 2022

Onze favoriete sushi zaak in Vlaardingen. Wij bestellen hier regelmatig, ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tessa
28 May 2022

Altijd heerlijk eten hier. Dit x wel de mayo van de frietjes vergeten, maar dat zien we door de vingers. ;) kwaliteit is echt super!!

Kaan
27 May 2022

Voor het eerst geprobeerd, zeker geen spijt van en zal vaker bij Onori bestellen. Kwaliteit en super lekker!

Lars
26 May 2022

Heerlijke sushi. Wat ons betreft de lekkerste in Vlaardingen. Bezorging ook altijd op de tijd die vermeld wordt.

Manon
23 May 2022

Goede en snelle service, lekkere sushi in het warme eten was goed en goed warm. Klein extraatje erbij was heel leuk en lekker.

Ron Holl
23 May 2022

het was weer erg lekker, tot volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wahiba
22 May 2022

Heel erg lekker vers. Snelle service. Vriendelijk personeel.

Kitty
21 May 2022

Alles smaakte wederom prima

Johan
21 May 2022
Ria
19 May 2022

Heerlijke maaltijd ontvangen en op de afgesproken tijd! Top !

Ron Holl
16 May 2022
Kim
16 May 2022

Fantastische sushi!!

Anas
15 May 2022
Rob
9 May 2022

Alles was prima, maar de tonijn sushi smaakten niet lekker, die moesten we weggooien.

Astrid
8 May 2022

Super fijn dat jullie de bestelling eerder hebben gebracht. De sushi was erg lekker!!

monique
8 May 2022

Voor het eerst hier eten besteld,wat was het heerlijk lekker vers en de bezorging nog net voor bezorgingstijd........jullie hebben er een klant bij hoor!!!! Nergens anders meer sushi

K
8 May 2022
Henrieke
7 May 2022
Kristel Suurland
5 May 2022

Heerlijk

Merve
4 May 2022

Lekkerste sushi everrr

Henny van Dodewaard
2 May 2022

Zoals altijd snel bezorgd en heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cees Verhagen
2 May 2022

Goed, lekker en snel :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M Vlegaard
27 April 2022

Bezorger altijd beleefd en komt netjes op tijd! De sushi is echt heerlijk bij Onori! De beste uit de regio wat ons betreft. Voor ieder zit er altijd wel een favoriet tussen, veggie,crunchy of spicy. We vinden wel dat er de laatste tijd veel chili poeder gebruikt word. Mijn vriend vind het heerlijk, maar voor mij zelf of voor de kinderen word die echt te pittig.

Kim
25 April 2022

Wederom top!

Milou
25 April 2022

Ons favoriete adres voor heerlijke sushi!!! Al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden. Dit keer kregen we er kleine loempia’s bij van het huis.

Dijza
25 April 2022

Top kwaliteit! Snelle service en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!!!

Toni hiebert
24 April 2022

Delicious! Definitely going to order again!

Karimi
23 April 2022

Super lekker en goede service

De Jong
23 April 2022

Omdat het druk was en mijn bestelling niet op de gewenste tijd kon worden geleverd werd ik hiervoor gebeld. Wat een service. Over de geleverde maaltijd: Geweldig

Kimberley
19 April 2022
C vd Berg
17 April 2022

Poke bowl besteld, was super lekker, vers en veel. Echt heerlijk gegeten. Bezorger was heel.aardig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sebastiaan
17 April 2022
Samira
17 April 2022

Heerlijke verse sushi, smaakvol dit is al de 3de keer dag ik bestel. Ik krijg er altijd wat gratis bij gekregen dus voor mij me vaste sushi restaurant in Vlaardingen. Ik raad iedereen aan om hier zijn sushi te bestellen

Kristel Suurland
13 April 2022

Heerlijke sushi en poke bowl :)

Anita
12 April 2022

Was weer heerlijk! De beste sushi van Vlaardingen en omstreken.

Rob
11 April 2022

Super! Als altijd.

Gk
9 April 2022

Altijd lekkere sushi hier en de bezorging was erg snel.

Mascha Dekker
9 April 2022

Was weer helemaal super. Een andere keer was mijn bestelling niet compleet. Dit is super netjes opgelost. De volgende dag kreeg ik alsnog de missende dingen bezorgd!

Birthe
8 April 2022

Super sushi, onze favoriet in Vlaardingen! Wij bestellen hier regelmatig en het is altijd vers, eten wordt netjes bezorgd en ook vriendelijke bezorgers. Toppers!

Anoniem
8 April 2022

Het eten is echt heel erg lekker!!

Kitty
7 April 2022

Super lekker gegeten! Voor vaste klanten een keer een extraatje zou leuk zijn.

Jenny
5 April 2022
H. Bakker
2 April 2022

Het was heerlijk!

Sjaak van der Werf
2 April 2022
Rabia
1 April 2022

Had een pokebowl en zalm maki’s besteld, allebei goeie kwaliteit. Alleen de pittige mayo mag wat pittiger en de garnalen wat knapperiger. Voor de rest fijne service en het eten op tijd klaar!

Rob Spek
1 April 2022
Irma
29 March 2022

Niks mis mee! Wij gaan vaker bestellen!😊

S.
28 March 2022
Wesley
28 March 2022

Niet de eerste keer dat we hier besteld hebben en zal zeker ook niet de laatste zijn. Aardig personeel en keer na keer heerlijk gegeten.

Charissa Meulemans
27 March 2022

Heerlijk vers en stond zoals altijd netjes op tijd klaar! Eten was weer helemaal top!

Anita & Maarten
25 March 2022

Altijd goed & snel bezorgd bij Onori!

Jayden Brenkman
23 March 2022

Altijd erg lekkere en verse sushi/poke-bowls!!

Eveline De wit
23 March 2022

Absoluut de lekkerste sushi en pokebowl uit de omgeving!

M van Dijk
21 March 2022

Heerlijke sushi, eens wat anders dan wat de rest doet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maureen
21 March 2022

Bezorging is 9 van de 10 keer altijd netjes optijd! Sushi is geweldig lekker! Spicy ebi, Crunchy Veggie Roll, en de veggie/ vegan roll tot ons favoriet. Ook de sushi spring roll is lekker en apart. Ook de bijgerechtjes zijn erg lekker en word warm geleverd. Tip: de sushi banaan toevoegen in jullie assortiment :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
20 March 2022

Pokebowls zijn heerlijk en rijkelijk voorzien van verse ingrediënten. Bezorger heel erg vriendelijk. Wij blijven hier zeker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mascha Dekker
19 March 2022