Avaliações de Onori Sushi Bar Vlaardingen

Avaliações recentes

5.0
Ollie
25 janeiro 2023
Noordhoek
24 janeiro 2023

Als altijd: VERRUKELIJK. BESTE 🍣 OOIT. 🙌🏻

Lhvdb
24 janeiro 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten !

Rick
22 janeiro 2023

Super Pokebowl, sushi en bezorging! Doen we zeker vaker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henny
22 janeiro 2023

Snel geleverd... en zoals altijd weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BJZ
22 janeiro 2023

Ik woon sinds kort aan de overkant en was benieuwd naar de sushi. Ze zijn heerlijk! Snel geleverd ook. Ik ga zeker vaker bestellen.

Mona
21 janeiro 2023

Ontzettend lekker!

Yasmina
21 janeiro 2023

Heerlijk eten! Het eten is altijd heet bij ontvangst. Snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Kirke
20 janeiro 2023
Karin
20 janeiro 2023

Perfectie

Linda
19 janeiro 2023
Hatice Türen
18 janeiro 2023

The lady who was getting my order she was super polite and helpful, sushi was very fresh and tasty. Thanks a lot!

S
17 janeiro 2023
Szymon
15 janeiro 2023

Altijd top kwaliteit, eerst bestelde ik via thuisbezorgd maar sinds ik vaste klant ben geworden altijd via de site. Geen sushi restaurant die zo een goede sushi serveert als deze. Het proeft altijd vers. Geen diepvries die ontdooit wordt. TOP KWALITEIT.

Amna
14 janeiro 2023

sushi was heerlijk en je proefde dat het met liefde is gemaakt en supervers is. Ik heb overal op de wereld sushi gegeten en dit blijft een van mn topplekje om sushi te bestellen

Caroline
13 janeiro 2023

Wij hadden de pokebowl. In 1 woord fantastisch en echt heel veel. Ik kreeg het met moeite op!

Jan den Boer
12 janeiro 2023

Echt lekker vers eten.

Denise
11 janeiro 2023
Mareikke
9 janeiro 2023
Niels Hartman
9 janeiro 2023

Top kwaliteit, vers. Echt een aanrader

Sarah
9 janeiro 2023
Angelika
7 janeiro 2023

Pokebowl en kaarage waren echt lekker.

Marloes
6 janeiro 2023
Lhvdb
6 janeiro 2023

Heerlijk gegeten goede service en vriendelijk personeel

Jeroen van Bloois
6 janeiro 2023

Weeeeeeer HELEMAAL GEWELDIG.... DANK JULLIE

Arnold
6 janeiro 2023

Top sushi , kwaliteit en goede prijs Ga zo door

Tineke
5 janeiro 2023

Heerlijke sushi, goed op tijd gebracht. Zeker een aanrader

Jeroen van Bloois
3 janeiro 2023

Zo gooooeeeeed.... En super netjes gelet op de vis allergie.. Dank jullie was echt top

C Berg
1 janeiro 2022

Sushi was perfect zoals altijd. De bezorger was erg chagrijnig, dat was wel jammer. Had mijn nieuwsgi3rige baby op mijn arm,.die vond het maar gek dat terug zwaaien niet gebeurde

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tas
27 dezembro 2022

Wederom super lekker !

Denise
26 dezembro 2022

Met veel plezier 5 sterren. Keurig overleg over allergieën en het eten was zoals altijd weer super vers en lekker. Wij blijven fan.

Paul Brenkman
25 dezembro 2022

Het hele jaar door de aller lekkerste sushi en poke bowls die je maar kunt voorstellen, en zelfs op Kerst avond snel en met liefde bezorgd. Dank jullie wel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
24 dezembro 2022
Karin
24 dezembro 2022

Was weer ontzettend lekker!

Edwin
22 dezembro 2022

Zoals altijd 😊

Jozette Salomé
21 dezembro 2022
Marco
17 dezembro 2022

Hele lekker sushi Vers Goede prijs Veel keuze We hebben een nieuwe favoriet gevonden! Op tijd geleverd Sushi die warm hoorde te zijn was dit ook, andere sushi smaakte ook prima Een echte aanrader!

Zemzem
16 dezembro 2022

Oke, dit is mijn favoriete sushi bar vanaf vandaag. Jullie zijn gewoon de beste en de lekkerste in Vlaardingen👌🏻

Roos
16 dezembro 2022

Sinds kort een sushi eter, maar dit is toch wel echt de lekkerste !

Sarah
14 dezembro 2022

Super lekker

Mark
12 dezembro 2022

Zo lekker als bij Onori vind je het nergens!

Jay
11 dezembro 2022

Eten was heerlijk, alleen de stukjes sushi zouden wel een klein stukje groter mogen. Bezorger was ruim optijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
10 dezembro 2022

Heerlijk en kwalitatief goed voedsel en netjes op tijd bezorgd.

Gerda
10 dezembro 2022
Peter
10 dezembro 2022

Top sushi bezorgd ook in Schiedam 👍🏼

Diana
7 dezembro 2022

Beste sushi die ik ooit heb gegeten. Altijd super vers, lekker en stellen ons nooit teleur. Altijd goed op tijd binnen & fijn dat ze denken aan voedsel verspilling. Wij blijven hier (iets te vaak) bestellen

Sven
6 dezembro 2022

Bestel hier regelmatig. Top eten, snelle reacties en service

Lisette van der Borden
5 dezembro 2022

Heerlijk gegeten, echt goede sushi 👍👍

Cees Verhagen
4 dezembro 2022

Iedere keer weer; heerlijk vers en goed: kortom topzaak!

Amy
4 dezembro 2022
Johan
4 dezembro 2022
Charlotte
3 dezembro 2022

Vers, smaakvol en altijd snel bezorgd!

Kitty
30 novembro 2022

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd

M.schwarz
27 novembro 2022

Heerlijke sushi, lekkere crunch bij de ebi en kip. Goed vers! Wel graag iets meer gember erbij

Arnold
26 novembro 2022

TOP Sushi echt een aanrader

Mascha
25 novembro 2022
R
25 novembro 2022

Heeeerlijk weer !

mirjam van dijk
22 novembro 2022
Marius
19 novembro 2022
Sjoerd
19 novembro 2022

Lekkere sushi en Gyoza en snel bezorgd.

Conny Jansen
18 novembro 2022

Kwaliteit is echt minder!

Monique Schippers
16 novembro 2022

Super kwaliteit en zeker super personeel

Patricia
16 novembro 2022

Pokebowl was heerlijk, vers en smaakvol.

Cees Verhagen
14 novembro 2022

Echt altijd top!....Vers en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mandy Wijsman
13 novembro 2022

Heerlijke verse Sushi, werd netjes gebeld dat de bezorger iets later zou zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Silvano Wolf
13 novembro 2022
Vrijmoet
12 novembro 2022
Esther
12 novembro 2022

De sushi waren verrukkelijk net zoals de pokebowl

Groen
12 novembro 2022

Was super verzorgd

Noëll
12 novembro 2022

The best in town.

Bos
11 novembro 2022
Tanisha
8 novembro 2022

Altijd op tijd goede service vriendelijk personeel en het eten is super lekker en altijd vers!

Corine
3 novembro 2022

Het was de eerste keer bij jullie. Echt super lekker! Voor herhaling vatbaar

Jos
3 novembro 2022

Had pokebowl, die op zich goed smaakte. Had lente-ui en sesam als topping en bij een kleinere hoeveelheid die een topping is, kan ik me voorstellen dat je dat niet (goed) proeft. Maar als hoofdingrediënt ('proteïne') had ik krokante kip en tonijn, maar ik heb niets geproefd wat op tonijn lijkt, alleen kip. De tonijn zat er gewoon niet in.

Adrie Kooij
1 novembro 2022
Annette
31 outubro 2022
Caroline
31 outubro 2022

De sushi is prima op smaak en lekker crunchy. Ik houd zelf niet zo van de mayonaise over de advocado. De soyasaus is erg zout.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

arnold
28 outubro 2022

was weer perfect

Debbie Potters
27 outubro 2022

Heerlijk verse sushi! En super op tijd geleverd. Gewoon top!

Kelly
27 outubro 2022

Werkelijk altijd lekker.

Jan den Boer
26 outubro 2022

Heerlijk. The best in Town

Evelyne Blanker
26 outubro 2022

Beste sushi ever!!!... beter via app bestellen, komt altijd snel en sushi is nog warm, via thuisbezorg is bezorging slechter...

Mo
25 outubro 2022
Wouter van den Brand
24 outubro 2022

Was weer lekker, alleen het bakje edamame ontbrak. Jammer.

Fabian
24 outubro 2022

Snelle levering en heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
24 outubro 2022

Helaas was ik deze keer niet zo tevreden. Alle verschillende sushi waren heel dicht op elkaar elkaar in een doos gepropt, de sojaboontjes waren niet knapperig maar heel slap en er zat een haar in m’n sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fred klaucke
23 outubro 2022

Heerlijke smaak netjes verpakt en geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kitty
20 outubro 2022

Heerlijke verwennerij 0

R
19 outubro 2022

Weer super lekker! 😍

Marjo
15 outubro 2022

Super snel bezorgd. En super lekker

Johan
15 outubro 2022
Marjo
12 outubro 2022

Blijft super lekket

Cees Verhagen
12 outubro 2022

Wordt saai,.... maar weer heerlijk!

Veronique
9 outubro 2022

Snelle vriendelijke bezorger en heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milan
8 outubro 2022

Erg lekkere sushi! En zelfs een kwartier bezorgd dan verwacht en dat op een zaterdagavond!

Dian
8 outubro 2022
Z
7 outubro 2022

2e keer besteld hier. Heerlijke sushi’s en udon! Snel bezorgd. Hoop dat jullie lang blijven een 10!!

Monique Schippers
7 outubro 2022

Geweldig

Ronida
4 outubro 2022

Snellere bezorging dan de verwachte bezorgtijd. Was heerlijk!

Johan
4 outubro 2022

Top!

Chris
2 outubro 2022

Bizar lekkere sushi! Box van 64 stuks besteld welke genoeg variatie bevat en stuk voor stuk rijk van smaak zijn! Zeker een plek waar ik vaker ga bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charlotte
2 outubro 2022

Verse sushi, snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo de Vries
1 outubro 2022

Prima, heerlijke koploempia's !! Goed pakket sushi

Cees Verhagen
1 outubro 2022

Zoals altijd; vers, lekker en snel bezorgd.

Gerrit Jan
30 setembro 2022

Beste bezorger ooit

Di
30 setembro 2022
Rob carree
29 setembro 2022

super zoals altijd !

Marjo
28 setembro 2022

Is en blijft super lekker

Stefanie
28 setembro 2022

Zowel de pokebowls als de sushi’s zijn erg lekker, bezorging verloopt ook altijd netjes en snel. Onori is mijn favoriet.

E
24 setembro 2022

Lekkerste sushi in 20 jaar gegeten

Berry
24 setembro 2022

Super sushi!!! Een ongekende smaak traktatie.

Lagestruik
22 setembro 2022
Fleur
20 setembro 2022

Altijd lekker! Bedankt

Marjo
18 setembro 2022

Zeer goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke van Dingen
18 setembro 2022

Heerlijk, die zelf samen te stellen poke bowl!

Broekhoven
16 setembro 2022

Super lekker

Anoniem
14 setembro 2022
Naomi
11 setembro 2022

Heerlijk gegeten, super netjes omgegaan met allergieën!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul Brenkman
11 setembro 2022

Dank jullie wel, de sushi en poke bowl was weer heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marielle
10 setembro 2022

Top pokebowl!! Heerlijke sushi!

Kevin
7 setembro 2022

Wederom heerlijk gegeten. Pokebowls zelf samen te stellen en iedere keer weer vers en lekker. Yakitori spiesjes waren vergeten bij de levering, maar werden binnen 5 minuten nageleverd. Super service!

Vera
6 setembro 2022
Tuba
6 setembro 2022

Heerlijk verse sushi! De sushi was letterlijk nog warm toen het aankwam.

Cees Verhagen
5 setembro 2022

Goed en lekker. Ruime keuze en betaalbaar. Prima zaak!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
3 setembro 2022

Ben trouwe klant en een klant die nooit elders zal bestellen. Wederom het was weer top!

Ceyda
3 setembro 2022

Lekkerste sushi in de omgeving. Goede kwaliteit. Ook erg fijn dat er verschillende smaken bubble tea is, inclusief de taro. Zeker een aanrader. Wij gaan hier vaak bestellen:)

Yvon
3 setembro 2022
Ineke
2 setembro 2022

Altijd lekker en snel bezorgd.

Wahiba
2 setembro 2022

Erg lekker!! Altijd vers. Heel vriendelijk personeel

Rosalie Kersten
31 agosto 2022

Super snelle bezorging en heerlijke sushi !!

HIM SCHENK
29 agosto 2022

Perfect zoals altijd

Melanie Stoffels
26 agosto 2022

Zoals altijd perfect! 👌🏻

Aymire
25 agosto 2022

Pokebowl waar je u tegen zegt 🤌🏽🤌🏽🤌🏽

john
25 agosto 2022

weer top hoor !!

Christine Crisostomo
23 agosto 2022
Manon
23 agosto 2022

Zoals altijd weer goed en lekker ondanks de drukte :-)

Karin
22 agosto 2022

En een lekker extraatje! Was weer heerlijk!

monique
21 agosto 2022
Edwin Bosch
21 agosto 2022

Wederom weer heerlijk en kwalitatief goed eten ontvangen.

Linden
20 agosto 2022
Cees
20 agosto 2022

Was weer erg lekker, alleen was de crispy chicken een beetje droog.

Arnold
19 agosto 2022

Top kwaliteit Sushi zeker het geld waard

Kitty
17 agosto 2022

Super snelle bezorging en het was weer verrassend lekker!!

Celina
16 agosto 2022

Pokebowls vers en erg lekker !

De jong
16 agosto 2022

Beste sushi van heel Schiedam. Heerlijk gegeten ❤️

Anoniem
16 agosto 2022

Top blijf maar bestellen lekker vers en snel zeker een aanrader!

Ellen
15 agosto 2022

Super vers en zoooo smaakvol. Bezorger mooi op tijd en vriendelijk. Dank voor de attentie

Nadia
15 agosto 2022

Erg verse poke bowls! Heerlijk om zelf samen te stellen.

Herman Berkhout
14 agosto 2022
Rob
14 agosto 2022

Weer prima bevallen. Verbeterpunt zou de korting dmv stempels zijn want daar heb je nu geen zicht op. Maar kwaliteit, bezorging en verpakking prima in orde. De beste van Vlaardingen

Chaira
14 agosto 2022
hjmelief
14 agosto 2022
Felicia
12 agosto 2022

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Nogmaals bedankt voor het extraatje! =)

Mascha
11 agosto 2022
Ineke
10 agosto 2022

Heerlijke sushi

Ingrid
9 agosto 2022
Selina
9 agosto 2022

Helemaal top!!! Mega vers, super netjes bezorgd wij blijven bestellen

Petra
8 agosto 2022

Nog nooit zo’n lekkere pokebowl gegeten! Super dat je alles zelf kan samenstellen. De smaak was echt super ! Voortaan alleen nog via jullie een pokebowl !

Mariëlle
8 agosto 2022

Te lekker!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michl
7 agosto 2022

It was amazing! So beautiful sushi creation, wonderfully taste! Great! See you soon a next time!

Veldhuizen
5 agosto 2022

Wauw, super snelle bezorging! We zijn blij met jullie in Vlaardingen. Voor ons geen ander meer. Kwaliteit is al-tijd op orde, ook op ons vorige adres. Bedankt voor het extraatje bij de bestelling. Erg attent! Van de sushi, tot de bowls en bubble tea zijn onze favoriet. Dikke 10+.

Marten
1 agosto 2022

De ramen met kip is erg lekker en goed gevuld.

Jayden Vooijs
31 julho 2022

Heerlijke sushi en super snelle bezorging

Jansen
30 julho 2022
Conny Jansen
29 julho 2022

Sushi’s waren minder smakelijk, dan anders.

Kitty
29 julho 2022

Half uur eerder bezorgd. Heerlijke pokebowl en spice zalm roll

Sam
28 julho 2022

Was weer erg lekker!.

Manon
27 julho 2022

De gebakken rijst is goed en lekker en samen met de Japanse kipstukjes een goede combinatie.

Els
26 julho 2022

De sushis zagen er mooi uit en smaakten lekker. De salade-sushi vonden we een leuke variant. Ze zijn wel wat vlakker van smaak. De noodles waren erg lekker met duidelijke stukken groente en ei erin. De chicken-pops (weet de naam niet meer precies) waren vrij pittig. Dat stond niet op de menukaart. Bezorging was binnen het uur.

Johan
24 julho 2022
Marieke
24 julho 2022

Zoals altijd superlekker en vers. Porties zijn groot. Heerlijk zijn ook de gember en wasabi die je erbij krijgt.

Van Dodewaard
24 julho 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Coby Smits
23 julho 2022

Gewoon onwijs lekker!!!! Tot de volgende keer.

Daantje
22 julho 2022

Altijd lekker en vriendelijk!

Manon
22 julho 2022

De soep (ramen) was lekker en heel goed gevuld. De service was prima en vriendelijk.

John van der Voorde
21 julho 2022

Het was weer top!

Vroegindeweij
21 julho 2022

Poke bowl was weer lekker maar ik heb het idee dat de bakjes steeds minder vol worden helaas... vergeleken met het begin.

lennart de ruiter
20 julho 2022

Heerlijke sushi, zoals eigenlijk altijd !

Annette
19 julho 2022

Het was weer heerlijk! Heerlijke poke bowl die je zelf kan samenstellen. Ga zo door👍🏻

Irene
18 julho 2022

Er stond dat het om 22 uur bezorgd zou worden Maar jullie waren er al om 21.30 u Wat een verrassing

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Samantha
17 julho 2022

Gewoon goed. Geen verbeterpunten. Bedankt voor het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
16 julho 2022
Cici
13 julho 2022

HE LE MAAL GEWELDIG 😍

-
12 julho 2022
Claudia
12 julho 2022

Beste sushi in town(denk ook wel van heel Nederland)!! Altijd heerlijk vers en ook alles is gewoon lekker. Ik bestel hier bijna wekelijks!!

Van Koppen
10 julho 2022

Heerlijke verse sushi!!! Top!!

Benjamin Silos
9 julho 2022

Geweldig restaurant, geweldig eten en een geweldige team dat eten klaar maakt 10/10

Chaira
8 julho 2022
Iris
7 julho 2022
Tim
7 julho 2022
Edwin Bosch
6 julho 2022

Zoals gebruikelijk een goede beoordeling. Vlot bezorgd en heerlijk van smaak.

Anita
6 julho 2022

Heerlijke pokebowl echt super lekker!!! En op tijd bezorgt door een vriendelijke bezorger..

José
4 julho 2022

Heerlijke pokebowl op. Werd zelfs eerder bezorgd als aangegeven was. Helemaal top! Voora heel erg fijn dat je zeg je pokebowl kan samen stellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hana
4 julho 2022

Snelle bezorging, lekker en vers zeker een aanrader. Zeer tevreden.

Anna
3 julho 2022

De lekkerste pokebowl in Vlaardingen!

Cees Verhagen
3 julho 2022

Goed, snel en zeker lekker !

Annette
28 junho 2022

Het was weer heerlijk!

Miguel Fernandez
27 junho 2022

Weer heerlijk gegeten zoals gewoonlijk!

de jong
27 junho 2022

Hele lekkere sushi en bubbeltea!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin Bosch
25 junho 2022

Het smaakte fantastisch en het werd netjes op tijd bezorgd

Rob
25 junho 2022

Prima verzorgd, goed op tijd en heerlijk.

Chaira
24 junho 2022
.
24 junho 2022
Ellen
23 junho 2022

Het was weer heerlijk. Bezorging ruim binnen de gestelde rijd en vriendelijke bezorger. Tot de volgende bestelling!

Rajo
23 junho 2022

TOPPIE

Manon
23 junho 2022
Karin
22 junho 2022

Heeerlijk!

Dyon
20 junho 2022
De Boer
19 junho 2022

Waanzinnig lekker gegeten en sneller bezorgd dan was aangegeven. Ga zo door toppers!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gert-Jan
19 junho 2022

Super lekkere pokébowls en precies op tijd klaar.

Diana
18 junho 2022

Altijd perfect eten! Lekker gemaakt, altijd vers en binnen de tijd in huis. Duurzame optie op de site (geen wasabi en gember voor ons) fijne optie! Goed tegen voedselverspilling. Ga zo door wij blijven bestellen

Conny Jansen
17 junho 2022

Poke bohl was niet goed, ik wilde alleen sla en geen rijst! Dit was de eerste keer, dus ik heb het maar zo gelaten.

Chaira
17 junho 2022
Karin
15 junho 2022

Was weer top!

Evelyne
9 junho 2022
Mimi
6 junho 2022

Heerlijk vers gemaakte sushi, een aanrader!! Gaan hier zeker vaker bestellen

Manon
6 junho 2022

Goede en fijne service, lekkere en goede sushi, maar ook de warme gerechten zijn goed! 🙂

Ron Holl
6 junho 2022

was weer prima en op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karolien Bot
5 junho 2022

Was weer super lekker!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anas
4 junho 2022

Top zoals altijd eigenlijk! Bezorging ook 20 minuten eerder dan verwacht!

Svetlana
4 junho 2022

Onze 2 6 jarige hebben hun vingers afgelikt)))). Wij vonden het ook uiteraard vers en lekker

Thomas
2 junho 2022

Heerlijke pokebowl, en de losse stukjes sushi waren ook super lekker, je proeft en ziet dat er echt tijd in is gestoken. Bezorging was ook lekker snel en een vriendelijke bezorger. Dit wordt mijn nieuwe vaste restaurant om pokebowls/sushi te bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron Holl
2 junho 2022

Het was weer erg lekker, warm en op tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Dolly
1 junho 2022
Nina
31 maio 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Ron Holl
30 maio 2022
Birthe
29 maio 2022

Onze favoriete sushi zaak in Vlaardingen. Wij bestellen hier regelmatig, ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tessa
28 maio 2022

Altijd heerlijk eten hier. Dit x wel de mayo van de frietjes vergeten, maar dat zien we door de vingers. ;) kwaliteit is echt super!!

Kaan
27 maio 2022

Voor het eerst geprobeerd, zeker geen spijt van en zal vaker bij Onori bestellen. Kwaliteit en super lekker!

Lars
26 maio 2022

Heerlijke sushi. Wat ons betreft de lekkerste in Vlaardingen. Bezorging ook altijd op de tijd die vermeld wordt.

Manon
23 maio 2022

Goede en snelle service, lekkere sushi in het warme eten was goed en goed warm. Klein extraatje erbij was heel leuk en lekker.

Ron Holl
23 maio 2022

het was weer erg lekker, tot volgende keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wahiba
22 maio 2022

Heel erg lekker vers. Snelle service. Vriendelijk personeel.

Kitty
21 maio 2022

Alles smaakte wederom prima

Johan
21 maio 2022
Ria
19 maio 2022

Heerlijke maaltijd ontvangen en op de afgesproken tijd! Top !

Ron Holl
16 maio 2022
Kim
16 maio 2022

Fantastische sushi!!

Anas
15 maio 2022
Rob
9 maio 2022

Alles was prima, maar de tonijn sushi smaakten niet lekker, die moesten we weggooien.

Astrid
8 maio 2022

Super fijn dat jullie de bestelling eerder hebben gebracht. De sushi was erg lekker!!

monique
8 maio 2022

Voor het eerst hier eten besteld,wat was het heerlijk lekker vers en de bezorging nog net voor bezorgingstijd........jullie hebben er een klant bij hoor!!!! Nergens anders meer sushi

K
8 maio 2022
Henrieke
7 maio 2022
Kristel Suurland
5 maio 2022

Heerlijk

Merve
4 maio 2022

Lekkerste sushi everrr

Henny van Dodewaard
2 maio 2022

Zoals altijd snel bezorgd en heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cees Verhagen
2 maio 2022

Goed, lekker en snel :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M Vlegaard
27 abril 2022

Bezorger altijd beleefd en komt netjes op tijd! De sushi is echt heerlijk bij Onori! De beste uit de regio wat ons betreft. Voor ieder zit er altijd wel een favoriet tussen, veggie,crunchy of spicy. We vinden wel dat er de laatste tijd veel chili poeder gebruikt word. Mijn vriend vind het heerlijk, maar voor mij zelf of voor de kinderen word die echt te pittig.

Kim
25 abril 2022

Wederom top!

Milou
25 abril 2022

Ons favoriete adres voor heerlijke sushi!!! Al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden. Dit keer kregen we er kleine loempia’s bij van het huis.

Dijza
25 abril 2022

Top kwaliteit! Snelle service en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!!!

Toni hiebert
24 abril 2022

Delicious! Definitely going to order again!

Karimi
23 abril 2022

Super lekker en goede service

De Jong
23 abril 2022

Omdat het druk was en mijn bestelling niet op de gewenste tijd kon worden geleverd werd ik hiervoor gebeld. Wat een service. Over de geleverde maaltijd: Geweldig

Kimberley
19 abril 2022
C vd Berg
17 abril 2022

Poke bowl besteld, was super lekker, vers en veel. Echt heerlijk gegeten. Bezorger was heel.aardig!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sebastiaan
17 abril 2022
Samira
17 abril 2022

Heerlijke verse sushi, smaakvol dit is al de 3de keer dag ik bestel. Ik krijg er altijd wat gratis bij gekregen dus voor mij me vaste sushi restaurant in Vlaardingen. Ik raad iedereen aan om hier zijn sushi te bestellen

Kristel Suurland
13 abril 2022

Heerlijke sushi en poke bowl :)

Anita
12 abril 2022

Was weer heerlijk! De beste sushi van Vlaardingen en omstreken.

Rob
11 abril 2022

Super! Als altijd.

Gk
9 abril 2022

Altijd lekkere sushi hier en de bezorging was erg snel.

Mascha Dekker
9 abril 2022

Was weer helemaal super. Een andere keer was mijn bestelling niet compleet. Dit is super netjes opgelost. De volgende dag kreeg ik alsnog de missende dingen bezorgd!

Birthe
8 abril 2022

Super sushi, onze favoriet in Vlaardingen! Wij bestellen hier regelmatig en het is altijd vers, eten wordt netjes bezorgd en ook vriendelijke bezorgers. Toppers!

Anoniem
8 abril 2022

Het eten is echt heel erg lekker!!

Kitty
7 abril 2022

Super lekker gegeten! Voor vaste klanten een keer een extraatje zou leuk zijn.

Jenny
5 abril 2022
H. Bakker
2 abril 2022

Het was heerlijk!

Sjaak van der Werf
2 abril 2022
Rabia
1 abril 2022

Had een pokebowl en zalm maki’s besteld, allebei goeie kwaliteit. Alleen de pittige mayo mag wat pittiger en de garnalen wat knapperiger. Voor de rest fijne service en het eten op tijd klaar!

Rob Spek
1 abril 2022
Irma
29 março 2022

Niks mis mee! Wij gaan vaker bestellen!😊

S.
28 março 2022
Wesley
28 março 2022

Niet de eerste keer dat we hier besteld hebben en zal zeker ook niet de laatste zijn. Aardig personeel en keer na keer heerlijk gegeten.

Charissa Meulemans
27 março 2022

Heerlijk vers en stond zoals altijd netjes op tijd klaar! Eten was weer helemaal top!

Anita & Maarten
25 março 2022

Altijd goed & snel bezorgd bij Onori!

Jayden Brenkman
23 março 2022

Altijd erg lekkere en verse sushi/poke-bowls!!

Eveline De wit
23 março 2022

Absoluut de lekkerste sushi en pokebowl uit de omgeving!

M van Dijk
21 março 2022

Heerlijke sushi, eens wat anders dan wat de rest doet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maureen
21 março 2022

Bezorging is 9 van de 10 keer altijd netjes optijd! Sushi is geweldig lekker! Spicy ebi, Crunchy Veggie Roll, en de veggie/ vegan roll tot ons favoriet. Ook de sushi spring roll is lekker en apart. Ook de bijgerechtjes zijn erg lekker en word warm geleverd. Tip: de sushi banaan toevoegen in jullie assortiment :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
20 março 2022

Pokebowls zijn heerlijk en rijkelijk voorzien van verse ingrediënten. Bezorger heel erg vriendelijk. Wij blijven hier zeker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.